Opendeur dit weekend met maar liefst vijf sets bij Klinkt Beter!
Thursday, 20 October 2016 15:10

Maar liefst vijf sets dit weekend bij Klinkt Beter!


De 432 EVO staat dit weekend op maar liefst vijf sets te spelen.
Op 22+23 oktober telkens tussen 14:00 en 19:00 bij Klinkt Beter in Wetteren kan je de 432 EVO producten zelf beluisteren.

Het overzicht:


1. 432 EVO ESSENCE + Sbooster + Densen + Argon3LS

De eerste set bestaat uit onze 432 EVO ESSENCE, onze alleskunner met ingebouwde DAC, en externe Sbooster voeding. Deze werd door HVT als beste bron in huis uitgeroepen.

Deze set is uniek, want we nemen de Densen DAC mee en een Densen eindversterker die de nieuwe nieuwe Amphion Argon 3LS gaat aansturen. Uniek is dan dat je de analoge uitgang van de ESSENCE kan vergelijken met de digitale uitgang van de ESSENCE via de DenDAC die zowel DAC als pre-amp is. Je kan dan zelf ervaren hoe goed de ingebouwde DAC van de ESSENCE is.

Volgens Edouard Hendrix klopte de ESSENCE alle andere bronnen met brio:


2. Amphion Two 18

De Amphion Two 18 is het topmodel van de studioreeks en zal aangestuurd worden door de nieuwe Amphion eindversterkers, aangesloten op onze Auralic Vega, die vanuit de 432 EVO high-end wordt aangestuurd.3. Amphion Krypton3 topmodel


De Kryptons zullen worden aangestuurd door een stevige Vitus amp, waarbij de nieuwe Mytek Manhattan als DAC ingezet zal worden, met onze nieuwe 432 EVO AEON. Alle tweaks die ontwikkeld wordenvoor de 432 EVO, worden op deze luidsprekers getest.


4.iFI retro

De retro is een unieke versterker + DAC met bijpassende luidsprekers. Hij zal worden ingezet met onze 432 EVO MINI, onze meest betaalbare muziekserver. USB kabeltje vanuit de mini in de retro pluggen, luidsprekers er aan en klaar.5. SOtM SMS200

De SOtM SMS200 is waarschijnlijk de beste zone2 speler nu op de markt. Wij hebben hem aangepast zodat hij ook in 432 Hz speelt, en dus een remote zone is voor alle 432 EVO's nu op de markt. Te ontdekken op actieve luidsprekers van aktimate:

Opendeur praktisch:

Dit weekend op 22 en 23 oktober ben je bij Klinkt Beter in Wetteren welkom zonder afspraak, op beide dagen vanaf 14u. Reserveren hoeft dus niet, maar we stellen het op prijs als je vooraf een seintje geeft als je wenst langs te komen. We stoppen stipt om 19u.

Adres:

Blauwe Paal 45
9230 Wetteren
Belgiƫ


Onze lekkere koffie en goed klinkende muziek in 432 Hz staan voor jullie klaar, en voor de deskundige uitleg van Amphion, Densen en Tellurium-Q hebben we opnieuw Bernard Knoop uitgenodigd.

Tot binnenkort,

Frederic & BernardLast Updated on Thursday, 05 January 2017 00:33